Σοβαρά στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό περιλαμβάνονται στο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το θύμα είχε αλλάξει κατοικία στο Χαλάνδρι που διέμενε με την οικογένειά του προ μερικών ετών λόγω των απειλών και της επίθεσης που είχε δεχθεί τότε.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε καταθέσεις συνεργατών και ατόμων από το περιβάλλον του θύματος, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεχόταν απειλές από επιχειρηματία της Μυκόνου.

Ορισμένοι από αυτούς κατονόμασαν τον επιχειρηματία ως πιθανό ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Η σύντροφος του 44χρονου ποινικού που συνελήφθη ως δράστης της ανθρωποκτονίας ανέφερε ότι είχαν συναντηθεί δύο φορές τους τελευταίους μήνες στη Μύκονο με τον ίδιο επιχειρηματία.

Ωστόσο, η πλευρά του επιχειρηματία ισχυρίζεται ότι οι συναντήσεις αφορούσαν την ανέγερση ακτινοδιαγνωστικού κέντρου στην Μύκονο, μετά από ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει συγγενής της συντρόφου του 44χρονου.

Από την άρση απορρήτου, δεν ανακαλύφθηκαν αξιοποιήσιμα στοιχεία, ενώ τα ρούχα που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου μοιάζουν με αυτά που φορούσε ο δολοφόνος.

Παρά τις ισχυρισμοί του συλληφθέντος ότι δεν εμπλέκεται στην δολοφονία, οι αστυνομικές αρχές αναλύουν βιντεοληπτικό υλικό που φαίνεται να τον εμπλέκει άμεσα στην υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ερευνώνται τυχόν ύποπτα εμβάσματα μεταξύ των εμπλεκομένων που θα μπορούσαν να αποδείξουν οικονομική σχέση για την εντολή της δολοφονίας.