ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μέσω Αλβανίας μπήκαν στην Ελλάδα οι δολοφόνοι Κροάτες χούλιγκανς – Το δρομολόγιό τους

Έφυγαν οδικώς από το Ζάγκρεμπ, διανύοντας 1.474 χιλιόμετρα

Μέσω Αλβανίας μπήκαν στην Ελλάδα οι δολοφόνοι Κροάτες χούλιγκανς – Το δρομολόγιό τους

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο, με την στυγερή δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ  

Παραμονές του ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, Κροάτες χούλιγκαν έκαναν δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η πορεία των περίπου 150 χούλιγκαν προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά, αφού έφυγαν οδικώς από το Ζάγκρεμπ, διανύοντας 1.474 χιλιόμετρα, προτού κάνουν “ντου” στη Νέα Φιλαδέλφεια και δολοφονήσουν τον οπαδό της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μπήκαν στην Ελλάδα μέσω Αλβανίας για να παραπλανήσουν τις Αρχές, παριστάνοντας τους τουρίστες.

Το «κομβόι του θανάτου» το αποτελούσαν περίπου 25 οχήματα με κροατικές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι οπαδοί επέβαιναν 4 και 5 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας, που είχαν πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις Κροατών από το Ζάγκρεμπ, τους εντόπισαν χθες (07.09) το απόγευμα στο Κιάτο.

Αυτό που τους «κάρφωνε» ήταν το γεγονός ότι στα αυτοκίνητα των «εκδρομέων» με πινακίδες από την πόλη του Ζάγκρεμπ, δεν επέβαινε καμία γυναίκα ή παιδιά παρά μόνο άνδρες, νεαρής ηλικίας με ξυρισμένα κεφάλια.

Την ίδια στιγμή, κλιμάκιο της συγκεκριμένης υπηρεσίες μετέβη στο γήπεδο της ΑΕΚ για να δει, τι συμβαίνει και να εποπτεύει το χώρο.

Το κομβόι των αυτοκινήτων, μπήκε αργά το βράδυ στην Αθήνα και κατευθύνθηκε στη στάση Ειρήνη του ηλεκτρικού σταθμού.

Οι χούλιγκαν άφησαν τα οχήματα και μαζί με κάποια άτομα που φέρονται να ανήκουν στον Παναθηναϊκό, μπήκαν στο τρένο και έφτασαν στη στάση Πευκάκια.

Εκεί κατέβηκαν και από την πίσω πλευρά, προσέγγισαν το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου βρισκόταν συγκεντρωμένος κόσμος σε καφετέριες και μπυραρίες και ξεκίνησαν τα δολοφονικά επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.