ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δραπετσώνα: Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που κινδύνευε να πνιγεί (βίντεο) 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δραπετσώνα: Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που κινδύνευε να πνιγεί (βίντεο) 

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη διάσωση ενός άνδρα που κινδύνευε με πνιγμό στη θάλασσα στη περιοχή του πολυχώρου Λιπασμάτων Δραπετσώνας. 

Στην ανάρτηση δημοσιεύεται και βίντεο από την διάσωση.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι αστυνομικοί βούτηξαν στη θάλασσα και βοήθησαν έναν άντρα που είχε εγκλωβιστεί με παραγάδι στα πόδια και δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα και τον μετέφεραν με ασφάλεια στην ακτή όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Χθες το βράδυ(23/08/2024) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έλαβαν σήμα για άτομο που καλούσε βοήθεια στη θάλασσα στη περιοχή του πολυχώρου λιπασμάτων Δραπετσώνας.

Φτάνοντας στο σημείο εντόπισαν άνδρα στη θάλασσα, σε απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων από την ακτή, κοντά σε αναποδογυρισμένη βάρκα.

Οι αστυνομικοί, αψηφώντας τον κίνδυνο βούτηξαν στη θάλασσα, κολύμπησαν μέχρι το άτομο και διαπίστωσαν ότι είχε εγκλωβιστεί με παραγάδι στα πόδια, καθιστώντας αδύνατο να απομακρυνθεί κολυμπώντας.

Αμέσως έκοψαν το παραγάδι και μετέφεραν το άτομο στην ακτή όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ένας αστυνομικός στη προσπάθεια αυτή τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του πόδι από τα βράχια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.