ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ε.Αθανασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά την αθώωση του Κ.Κωστόπουλου – «Ηθικά είμαι δικαιωμένη»

Ομόφωνα αθώος για το αδίκημα του βιασμού κρίθηκε ο σκηνοθέτης του «Σασμού»

Ε.Αθανασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά την αθώωση του Κ.Κωστόπουλου – «Ηθικά είμαι δικαιωμένη»

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έκρινε αθώο τον πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλου για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου.

Χθες, 11 Ιουνίου, το δικαστήριο δεν δέχθηκε την καταγγελία της ηθοποιού και αθώωσε ομόφωνα τον σκηνοθέτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί το αδίκημα του βιασμού κάνοντας λόγο για συναινετική σεξουαλική σχέση με τη καταγγέλλουσα.

Μετά το τέλος της δίκης, η κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής συνάντησε την Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δήλωσε “ηθικά δικαιωμένη”.

“Ηθικά είμαι δικαιωμένη, έκανα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είχα στοιχεία, ειπώθηκαν, Ήρθαν γυναίκες. Και στην προηγούμενη δίκη, όταν βγήκα από το δικαστήριο έμαθα ότι μια γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση τρεις φορές, τον είχαν αθωώσει και τη δολοφόνησαν. Εγώ ηθικά νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστώ” τόνισε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Ενώ, ο πατέρας της ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, λέγοντας πως “όλα είναι σικέ και κάποτε όλοι θα τιμωρηθούν”.

«Περιμέναμε την αθώωση του πελάτη μας. Η καταγγελία που έγινε στον πελάτη μας για βιασμό δεν στηριζόταν ούτε σε στοιχεία, ούτε στη λογικά, ανέφερε η συνήγορος του σκηνοθέτη», δήλωσε η συνήγορος του σκηνοθέτη.

Η Ιρένε Τροστ (μάρτυρας υπεράσπισης), μίλησε επίσης για την ομόφωνη απόφαση αθώωσης του σκηνοθέτη. «Ήμουν σχεδόν σίγουρη για το αποτέλεσμα το περίμενα, συγκινήθηκα και χάρηκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο και στο δικαστήριο έχουν καταθέσει πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσα τους η Μαρία Τζομπανάκη, η Κατερίνα Διδασκάλου, κ.ά..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.