ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στον Ωρωπό: «Μπούκαραν» στο σπίτι τους, τους απείλησαν με όπλα, τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στον Ωρωπό: «Μπούκαραν» στο σπίτι τους, τους απείλησαν με όπλα, τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Πέμπτης (13/6) ζευγάρι στο σπίτι του στον Ωρωπό όταν έπεσε στα χέρια αδίστακτων ληστών .

Περίπου στις 20.00 ώρα, οι κουκουλοφόροι -που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν πέντε- φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας όπλα στα χέρια εισέβαλαν στη μονοκατοικία, αφού πρώτα έσπασαν μια τζαμαρία . Στη συνέχεια έδεσαν με τα tie wrap που είχαν μαζί τους το ζευγάρι το οποίο απειλούσαν με τα όλα.

Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτόν τον τρόπο ζητούσαν επίμονα να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα. Τελικά εντόπισαν τα χρήματα που υπήρχαν, καθώς και κάποια κοσμήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον εφιάλτη που έζησε το ζευγάρι, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας έτσι ώστε να εντοπίσουν τις κινήσεις των κουκουλοφόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.