Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια 18χρονη Βρετανίδα στην Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές ένας συνομήλικος ομοεθνής της την βίασε την στιγμή που η ίδια κοιμόταν.

Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν η νεαρή κοπέλα πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας, υποστηρίζοντας πως ο 18χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά στην περιοχή του Κάβου.

Ειδικότερα, τους είπε πως ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο και κοιμόταν, ο Βρετανός την βίασε, με την ίδια να το καταλαβαίνει και να τον αντιμετωπίζει «πρόσωπο με πρόσωπο».

Όταν η τουρίστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, κατάλαβε τι έχει συμβεί και ρώτησε τον 18χρονο για το περιστατικό, αυτός της είπε πως δεν το κατάλαβε γιατί και ο ίδιος κοιμόταν και της ζήτησε συγνώμη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 18χρονη προσκόμισε και ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία ο 18χρονος ακούγεται να δείχνει απολογητική συμπεριφορά.

Ως εκ τούτου, ο νεαρός κατηγορείται για βιασμό ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της κοπέλας για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 370α 2 Π.Κ. περί παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!