ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Εφιάλτης για νεαρή στην Αμαλιάδα: Την εκβίασαν με μονταρισμένο βίντεο που την εμφάνιζε γυμνή

Ενώ έδωσε τα χρήματα που της ζήτησαν, είδε το υλικό να «ανεβαίνει» στο Tik Tok όταν αρνήθηκε να ξανά πληρώσει

Εφιάλτης για νεαρή στην Αμαλιάδα: Την εκβίασαν με μονταρισμένο βίντεο που την εμφάνιζε γυμνή

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια νεαρή σε χωριό της Αμαλιάδας, καθώς έπεσε θύμα αγνώστων που την εκβίασαν μέσω μηνυμάτων στα social media ότι θα αναρτήσουν βίντεο που την απεικονίζει γυμνή.

Μάλιστα, ενώ η κοπέλα πλήρωσε τα χρήματα που της ζήτησαν, ο εκβιασμός συνεχίστηκε και όταν αρνήθηκε να πληρώσει ξανά, είδε το υλικό να «ανεβαίνει» στο Tik Tok.

Ο εφιάλτης για τη νεαρή ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου, όταν οι δράστες απαίτησαν να καταθέσει 150 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που της έστειλαν και εκείνη το έκανε, παρ’ όλο που γνώριζε ότι το βίντεο ήταν μονταρισμένο. Όμως, στις 15 Ιουλίου οι δράστες ζήτησαν άλλα 150 ευρώ, για να μην προχωρήσουν στην ανάρτηση και, όταν αρνήθηκε, πραγματοποίησαν την απειλή τους.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα, υπέκυψε στον εκβιασμό, πλήρωσε το ποσό που της ζήτησαν και το υλικό «κατέβηκε» από την πλατφόρμα. Όμως, δέχθηκε νέα απειλή από τους εκβιαστές που απαίτησαν να καταθέσει άλλα 80 ευρώ σε λογαριασμό τράπεζας της Ισπανίας και, όταν αρνήθηκε, ανήρτησαν πάλι το βίντεο στο Tik Tok.

Μετά την καταγγελία της, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας ακολούθησαν τα ψηφιακά ίχνη και διαπίστωσαν ότι οδηγούσαν σε χώρα της Αφρικής.

Ωστόσο, εντόπισαν τον κάτοχο του ελληνικού τραπεζικού λογαριασμού όπου μεταφέρθηκαν τα χρήματα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για εκβίαση και εκδικητική πορνογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς φαίνεται ότι η κοπέλα έπεσε θύμα κυκλώματος που δρα σε πολλές χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.