ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έγκλημα στην Ξάνθη: 36χρονος δολοφόνησε 46χρονο με πέντε σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί

Υπήρχαν προσωπικές διαφορές δράστη και θύματος

Έγκλημα στην Ξάνθη: 36χρονος δολοφόνησε 46χρονο με πέντε σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Δροσερό στην Ξάνθη, καθώς ένας 36χρονος σκότωσε έναν 46χρονο με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές.

Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία μάλιστα ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Ο 36χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, όταν συνελήφθη στα τέλη Ιανουαρίου λόγω των ναρκωτικών και των όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι του η τοξικολογική είχε βγει «καθαρή».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Η διαφωνία με τον 46χρονο φαίνεται, να προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή.

Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Επιπλέον, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 36χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του 46χρονου.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά.

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.