ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έγκλημα στο Νέο Ψυχικό: Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα περιουσιακά στοιχεία του 44χρονου 

Ο 44χρονος φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας

Έγκλημα στο Νέο Ψυχικό: Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα περιουσιακά στοιχεία του 44χρονου 

Η Αρχή για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει θέσει στο μικροσκόπιό της τα περιουσιακά στοιχεία του 44χρονου που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό. 

Επιπλέον υπό έρευνα βρίσκονται οι οικονομικές συναλλαγές και έτερου προσώπου που έχει μπει στο «κάδρο» των εμπλεκομένων χωρίς όμως ακόμα να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος του.

Όσον αφορά στον 44χρονο «Γιώργο» που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, σε ποινικό επίπεδο αποφασίστηκε χθες η προφυλάκισή του. Μετά την απολογία του ο άνδρας πήρε τον δρόμο για τις φυλακές με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ σε δήλωσή του ο δικηγόρος του, Νίκος Αλετράς, τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων ο συνήγορος ανέφερε στη δήλωση του: «Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση.

Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεότερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη ο κ. Αλετράς ανέφερε πως ο εντολέας του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο και πως η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και σε εκείνον απορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.