ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Έγκλημα στο Νέο Ψυχικό: Βρέθηκε φωτογραφία του Π.Στάθη στο κινητό του 44χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του

Ο 44χρονος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου

Έγκλημα στο Νέο Ψυχικό: Βρέθηκε φωτογραφία του Π.Στάθη στο κινητό του 44χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη μέσα στο αυτοκίνητό του στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του 44χρονου συλληφθέντα βρέθηκε φωτογραφία του Παναγιώτη Στάθη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, φέρεται να είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου έμενε ο Παναγιώτης Στάθης, και να συναντήθηκε με τον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Οι Αρχές, βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα του 44χρονου και στο ένα από αυτά βρέθηκε μία φωτογραφία του 54χρονου τοπογράφου. Όπως διαπιστώθηκε αυτή είχε τραβηχθεί το ίδιο χρονικό διάστημα που ήταν και οι δυο στη Μύκονο.

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου, ενώ στην απολογία του έχει αρνηθεί τα πάντα.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ν. Αλετράς, είχε αναφέρει στις 11/07/2024 μεταξύ άλλων ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.