ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Έγκλημα στο Ψυχικό: Αυτός είναι ο τοπογράφος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Έγκλημα στο Ψυχικό: Αυτός είναι ο τοπογράφος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

Νέα στοιχεία γίνονται γνωστά αναφορικά με το έγκλημα στο Ψυχικό, με θύμα τον Παναγιώτη Στάθη, έναν 54χρονο τοπογράφο.

Ο Παναγιώτης Στάθης είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο.

Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000.

Έμενε στο Χαλάνδρι και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι που του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές και ένα αγόρι που είναι φοιτητής και σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα.

Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά.

Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές.

Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο Θωμάς τη δουλειά γραφείου.

«Δεν πιστεύω ότι ο Παναγιώτης έχει πειράξει άνθρωπο. Δεν το χωράει ο νους μου» αναφέρει στενός φίλος του θύματος.

«Ο άνθρωπος έκανε τοπογραφικά, δούλευε σαν σκυλί, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον σκότωσαν. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ. Τοπογραφικά έκανε. Δεν βγάζει νόημα αυτό που έγινε».

Ο συνέταιρος του Θωμάς Κεχρολόγος ήταν επίσης εργασιομανής και δούλευαν με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ και πολλά χρόνια έχοντας ιδρύσει εταιρία με την επωνυμία SKS SURVEY O.E.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό της Μυκόνου το 2005 και ήταν κουμπάρος με τον πιο ισχυρό εργολάβο του νησιού.

Στην Ίο φέρεται να έχει αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και έχει φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους.

Είχε αναλάβει όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του επιχειρηματία Γιάννη Παπαλέκα αλλά κι άλλων γνωστών επιχειρηματιών.

Τον «γάζωσαν» με περισσότερες από 10 σφαίρες (20 πυροβολισμοί ακούστηκαν στο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε το πρωί).

Όπως ακούγεται σε ηχητικό ντοκουμέντο ο εκτελεστής «γαζώνει» τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του μπροστά στο γραφείο του που βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό της 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό.

Στην αρχή ακούγονται περίπου 16 πυροβολισμοί απανωτά, μετά μεσολαβεί κενό και ο δράστης ακούγεται να πυροβολεί άλλες 4 φορές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν τρία χρόνια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.