ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έγκλημα στον Πειραιά: 23χρονος σκότωσε τη 19χρονη σύζυγό του και παραδόθηκε

Ένας 23χρονος τηλεφώνησε στις Αρχές και δήλωσε ότι πυροβόλησε τη 19χρονη σύζυγό του

Έγκλημα στον Πειραιά: 23χρονος σκότωσε τη 19χρονη σύζυγό του και παραδόθηκε

Ένα ακόμα έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, αυτή τη φορά την περιοχή του Πειραιά.

Ένας 23χρονος τηλεφώνησε στις Αρχές και δήλωσε ότι πυροβόλησε τη 19χρονη σύζυγό του.

Η παράφορη ζήλεια, οι εμμονές και η κοκαΐνη έκαναν τον 23χρονο μπάρμαν να δολοφονήσει την 19χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να παραδοθεί.

Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε άγρια χαράματα στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι στα Καμίνια.

Αυτός, που δούλευε σε ένα μπαρ στην Τρούμπα, μόλις είχε επιστρέψει απο τη δουλειά του. Το ίδιο και η 19χρονη που εργαζόταν σε νυχτερινό κατάστημα στην Καλλιθέα.

Για άλλη μια φορά, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς ήταν οτι ζήλευε την κοπέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνη , έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάτι Ρουμάνους και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δυο φορές στο κεφάλι. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο να του περάσουν χειροπέδες.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.