ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εισαγγελική έρευνα μετά από δημοσιεύματα για συμπτώματα δηλητηρίασης σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, ζητείται να διεξαχθεί τεχνικός έλεγχος σε τρόφιμα που τυχόν κατασχέθηκαν

Εισαγγελική έρευνα μετά από δημοσιεύματα για συμπτώματα δηλητηρίασης σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για υπόθεση που είδε τα προηγούμενα 24ωρα το φως της δημοσιότητας μέσα από ηλεκτρονικά ΜΜΕ, για συμπτώματα δηλητηρίασης που φέρεται να υπέστησαν πελάτες εστιατορίου μετά από δείπνο που προηγήθηκε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη διεξαγωγή της 88ης ΔΕΘ.

Με βάση τα δημοσιεύματα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Σμυρνής, έδωσε εντολή στην εισαγγελέα πρωτοδικών να παραγγείλει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες.

Κατά πληροφορίες, τα διερευνώμενα αδικήματα είναι «σωματική βλάβη από υπόχρεο, από αμέλεια, κατά συρροή» και «δηλητηρίαση τροφίμων». Εξάλλου, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, ζητείται να διεξαχθεί τεχνικός έλεγχος σε τρόφιμα που τυχόν κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν άτομα που συμμετείχαν στο δείπνο, ενώ θα ζητηθεί να κατατεθούν ιατρικές βεβαιώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.