ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Έκαναν κόντρες στην Εθνική Οδό Τρικάλων -Λάρισας – Χειροπέδες σε 18χρονο μετά από δημοσιοποίηση βίντεο στο Instagram

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο

Έκαναν κόντρες στην Εθνική Οδό Τρικάλων -Λάρισας – Χειροπέδες σε 18χρονο μετά από δημοσιοποίηση βίντεο στο Instagram

Νεαροί έστησαν κόντρες στην εθνική οδό Τρικάλων -Λάρισας. 

Μάλιστα, ανήρτησαν video στο instagram με τα «επιτεύγματά» τους, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr περιήλθε υπ’ όψιν των αστυνομικών αρχών, καθώς με εντολή του διοικητού του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Τρικάλων αξιωματικοί σκανάρουν πια καθημερινά και τα social media για να εντοπίσουν παραβάσεις.

Το βίντεο ελέγχθηκε διεξοδικά και ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους συμμετέχοντες, ένας 18χρονος, ο οποίος και διακρίνεται να πρωταγωνιστεί. Δόθηκε εντολή και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων.

Σε σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κρίθηκε ότι οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς κατά την οδήγηση, θέτοντας σε κίνδυνο τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο το μεσημέρι της Τρίτης και πήρε αναβολή για εκδίκαση την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.