Νεαροί έστησαν κόντρες στην εθνική οδό Τρικάλων -Λάρισας. 

Μάλιστα, ανήρτησαν video στο instagram με τα «επιτεύγματά» τους, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr περιήλθε υπ’ όψιν των αστυνομικών αρχών, καθώς με εντολή του διοικητού του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Τρικάλων αξιωματικοί σκανάρουν πια καθημερινά και τα social media για να εντοπίσουν παραβάσεις.

Το βίντεο ελέγχθηκε διεξοδικά και ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους συμμετέχοντες, ένας 18χρονος, ο οποίος και διακρίνεται να πρωταγωνιστεί. Δόθηκε εντολή και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων.

">

Σε σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κρίθηκε ότι οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς κατά την οδήγηση, θέτοντας σε κίνδυνο τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο το μεσημέρι της Τρίτης και πήρε αναβολή για εκδίκαση την Παρασκευή.