Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (27/8) για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα ΚΤΕΛ του Κηφισού τόνισε πώς ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχει συλλήφθει.

">

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε από ομάδα τουλάχιστον άλλων τριών, οι οποίοι φεύγοντας, πυροβόλησαν στον αέρα μπροστά στα έντρομα βλέμματα δεκάδων ανθρώπων.

«Οι πυροβολισμοί ήταν για εκφοβισμό. Αυτή είναι και η αναφορά του θύματος. Έχουν ταυτοποιηθεί κάποια άτομα της συγκεκριμένης συμπλοκής. Το θύμα (του ξυλοδαρμού) οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αναζητούνται οι δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί» τόνισε η κα Δημογλίδου.

«Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί. Τουλάχιστον αυτή είναι η αναφορά που έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί όμως και αναζητείται» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, αφορμή για τον διαπληκτισμό φαίνεται ότι ήταν ένας πελάτης ταξί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αναφορά στην αστυνομία είναι ότι έγινε για έναν πελάτη, για συγκεκριμένη κούρσα» εξήγησε και σημείωσε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ελεγχθεί και για το πώς έλαβε την άδεια για να εργάζεται σε αυτό το επάγγελμα και αν κατέχει νόμιμη άδεια ταξί.