ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Εκρηκτική» συνάντηση: Καυτές Κολομβιανές στο ηφαίστειο της Σαντορίνης – Έβαλαν «φωτιά» στο νησί και κατέληξαν στο… κρατητήριο!

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας

«Εκρηκτική» συνάντηση: Καυτές Κολομβιανές στο ηφαίστειο της Σαντορίνης – Έβαλαν «φωτιά» στο νησί και κατέληξαν στο… κρατητήριο!

Kύκλωμα μαστροπείας με Κολομβιανές που λειτουργούσε σε νυχτερινό κλαμπ στα Φηρά εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας, γυναίκες από την Κολομβία εκδίδονταν έναντι αμοιβής στους πελάτες του καταστήματος. 

Οι υπεύθυνοι του κλαμπ κανόνιζαν τις ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ πελατών και εργαζομένων, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη.

Αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους πελάτες, επισκέφθηκαν το κλαμπ τα ξημερώματα της Κυριακής και με τη χρήση προσημειωμένων χαρτονομισμάτων έστησαν παγίδα στους υπεύθυνους του κυκλώματος.  

Μία 32χρονη, υπεύθυνη λειτουργίας του χώρου, η οποία ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία συμφώνησε να συνευρεθεί ερωτικά ένας από τους δήθεν πελάτες με μία κοπέλα- εργαζόμενη έναντι του ποσού των 200 ευρώ.

Στη συνέχεια οδήγησε τον αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος.

Μόλις άρχισε να βγάζει τα ρούχα της, ο αστυνομικός γνωστοποίησε την ιδιότητά του, ειδοποίησε την ομάδα έρευνας και πραγματοποιήθηκε έλεγχος του καταστήματος.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί η 32χρονη, αλλά και πέντε γυναίκες από την Κολομβία, ηλικίας από 20 έως 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράβασης της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα και της παράνομης παραμονής στη χώρα μας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι περισσότερες από τις συλληφθείσες δεν διέθεταν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά υγείας και τρεις διέμεναν παράνομα στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.