ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Εξαφάνιση Μ.Μosley στη Σύμη: Κανένα ίχνος του παρουσιαστή του BBC – Δεν είχε μαζί του κινητό

Ο δημοσιογράφος αγνοείται από την Τετάρτη (5/6)

Εξαφάνιση Μ.Μosley στη Σύμη: Κανένα ίχνος του παρουσιαστή του BBC – Δεν είχε μαζί του κινητό

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δημοσιογράφου του BBC Mάικλ Μόσλεϊ ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη (5/6) στη Σύμη, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του.

Ο Μόσλεϊ είχε βγει χθες για πεζοπορία, ωστόσο δεν επέστρεψε στο σπίτι όπου διέμενε με την σύζυγό του, Κλερ Μπέιλι. Η γυναίκα κάλεσε τις αρχές και από χθες έχουν εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι έρευνες μόνο εύκολες δεν είναι και ένα στοιχείο που τις κάνει πιο δύσκολες, είναι πως ο παρουσιαστής δεν είχε μαζί του κινητό ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν το στίγμα του. Το είχε αφήσει στο σπίτι του όπου βρισκόταν η σύζυγός του, αφού πήγε για πεζοπορία.

Οι αρχές προσπαθούν να ερευνήσουν την διαδρομή την οποία ακολούθησε τη νύχτα μήπως και βρεθεί κάποια στοιχείο που θα τους βοηθήσει στις έρευνές του. Η είδηση της εξαφάνισής του έχει γίνει πρώτο θέμα σε πολλά κορυφαία ειδησεογραφικά σάιτ της Βρετανίας.

Στην Mirror μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, επιβεβαιώνοντας πως οι έρευνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα κάτι αξιόλογο.

«Βρισκόταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή του Πεδίου της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Ζητήσαμε τώρα από την πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμα και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Απλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται» είπε.

Δήμαρχος Σύμης: «Έχουμε χτενίσει τη περιοχή, όλα είναι ανοιχτά»

Για το θέμα μίλησε σε ιστοσελίδα ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, σημειώνοντας ότι υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στο νησί, έπειτα από την εξαφάνιση του 67χρονου, έχοντας επιστρατευτεί επίγεια κι εναέρια μέσα για τον εντοπισμό του.

Μάλιστα, σημειώνει πως όλες οι δυνάμεις έχουν «χτενίσει» την περιοχή ήδη και συνεχίζονται οι έρευνες, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

«Σε όλο το νησί επικρατεί αναστάτωση. Αυτή τη στιγμή είναι εδώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και εθελοντές. Γίνονται αναζητήσεις από ξηρά και αέρα με πεζοπόρα τμήματα, ελικόπτερο και drone. O παρουσιαστής του BBC και γιατρός είναι εδώ και λίγες ημέρες στη Σύμη και από εχθές το βράδυ αγνοείται. Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία του Αγίου Νικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επέστρεψε από την παραλία στο Πέδι με τα πόδια από περιπατιτικό μονοπάτι και από τότε αγνοείται. Έχουμε “χτενίσει” ήδη μία φορά την περιοχή εχθές το βράδυ και αυτή την ώρα διεξάγουμε νέες έρευνες για τον εντοπισμό του. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να πούμε τι έχει συμβεί καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», ανέφερε ο δήμαρχος Σύμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.