ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Εξαπάτησαν αγρότη στη Θεσσαλονίκη πουλώντας του μάσκες κορονοϊού – Πόσο ήταν το μέγεθος της ζημιάς

Το ίδιο άτομο φέρεται ότι προσπαθούσε να του πουλήσει ένα πολυτελές οικόπεδο «φάντασμα» στη Θεσσαλονίκη

Εξαπάτησαν αγρότη στη Θεσσαλονίκη πουλώντας του μάσκες κορονοϊού – Πόσο ήταν το μέγεθος της ζημιάς

Για την περίπτωση εξαπάτησης από έναν επιτήδειο που του πούλησε μάσκες κορονοϊού με το πρόσχημα ότι ο COVID-19 θα έχει μακρόχρονη διάρκεια, μίλησε ένας αγρότης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως εξήγησε ο Παναγιώτης Πένος που ήταν το θύμα, ο λόγος που από τη μεριά του προσφέρθηκε να δώσει το υπέρογκο για τα σημερινά δεδομένα ποσό των 60.000 ευρώ, είναι διότι πριν από 10 χρόνια είχε κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο λαχείο.

Τότε τον πλησίασε ένα άτομο που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παναγιώτη, «Άρχισε να εμφανίζεται με πολυτελή αυτοκίνητα και ως μεγάλος επιχειρηματίας, με μεγάλη οικονομική εμβέλεια».

Μάλιστα πρόσθεσε πως κάποια στιγμή ξεκίνησαν να συζητούν για την έναρξη επενδύσεων στον τομέα των φωτοβολταϊκών, ωστόσο η κουβέντα κατέληξε στις μάσκες κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απατεώνας ο οποίος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, του είχε προτείνει παράλληλα να επενδύσει και σε ακίνητο που υποτίθεται βρίσκεται στην παραλιακή, ενώ στην πραγματικότητα θα ήταν και αυτό απάτη.

Τέλος, χρειάζεται να αναφέρουμε πως κατόπιν των ειρημένων του κ.Παναγιώτη Πένου στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας δικηγόρος ο οποίος χρησιμοποιήθηκε εκ μέρους του απατεώνα για να πείσει τον ίδιο να προχωρήσει στην «επένδυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος που εμπλέκεται στην ίδια απάτη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.