ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί

Τι βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στα σπίτια τους

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, προχώρησε στην εξάρθρωση σπείρας τα μέλη της οποίας διακινούσαν ακατέργαστη κάνναβη στην περιοχή των Εξαρχείων και του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στα Εξάρχεια, 3 αλλοδαποί, ηλικίας 25, 33 και 35 ετών, μέλη της οργάνωσης, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ ο 33χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της και συγκεκριμένα:

• ο 33χρονος και ο 25χρονος ήταν υπεύθυνοι για την παραλαβή και την αποθήκευση των ναρκωτικών και αναλάμβαναν την παρακολούθηση και τη λήψη μέτρων αντιπαρακολούθησης και αποτροπής της σύλληψής τους και

• ο 35χρονος ήταν επιφορτισμένος με τη μεταφορά των ναρκωτικών στο χώρα αποθήκευσής τους, καθώς και με την περαιτέρω διακίνησή τους.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων ο 25χρονος και ο 35χρονος να κατέχουν με σκοπό τη διακίνηση 143 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες 247,2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε στην περιοχή των Εξαρχείων και ο 33χρονος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

• 105 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες 196,2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

• 4 αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης,

• δισκίο Ecstasy,

• το χρηματικό ποσό των 1.580 ευρώ και

• 4 κινητά τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.