Εν τω μεταξύ, το 90% των «καταγγελιών» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από... συγχωριανούς που έμειναν εκτός επιδοτήσεων!

Εξάρχεια: Συνελήφθη 45χρονος Πακιστανός καταζητούμενος από την Ιντερπόλ για ανθρωποκτονία

Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα το Νοέμβριο του 2022

Εξάρχεια: Συνελήφθη 45χρονος Πακιστανός καταζητούμενος από την Ιντερπόλ για ανθρωποκτονία

Στην καρδιά των Εξαρχείων συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης ένας 45χρονος αλλοδαπός, καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία στο Πακιστάν.

Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα το Νοέμβριο του 2022, εξαιτίας προσωπικών διαφορών, με τις ελληνικές αρχές να τον συλλαμβάνουν μετά από διεθνή καταδίωξη.

Μετά τη σύλληψή του στην Αθήνα, ο 45χρονος μεταφέρθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς το διεθνές νομικό πλαίσιο απαιτεί τη συνεργασία των αρχών για την πλήρη αποσαφήνιση της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.