Αστυνομικοί της Ασφάλειας, ταυτοποίησαν τους δράστες που τα ξημερώματα της 22ας Αυγούστου διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Καβάλα και άρπαξαν χρυσαφικά άνω των 300.000 ευρώ.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ο ένας από τους οποίους συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας σε οικισμό της Καβάλας καθώς, εκτός από το ένταλμα που είχε εκδοθεί για την συγκεκριμένη κλοπή, σε βάρος του εκκρεμούσε και Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Βουλγαρίας για οργανωμένη ένοπλη ληστεία.

Στο σπίτι και το όχημά του κατασχέθηκαν 4.000 ευρώ, μία πλαστή ταυτότητα και δύο πλαστές άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί στη διάρρηξη, το οποίο είχαν κλέψει οι δράστες στις 2 Ιουλίου και του είχαν βάλει πινακίδες κυκλοφορίας που έκλεψαν από άλλο όχημα.

Η λεία της διάρρηξης δεν έχει βρεθεί και εκτιμάται ότι οι κακοποιοί την φυγάδευσαν στην Βουλγαρία, όπου οι τοπικές αρχές αναζητούν τους δυο συνεργούς του αλλοδαπού ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος και των τριών για διακεκριμένη κλοπή, κλοπή και κλοπή τροχοφόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!