ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ελευσίνα: Συνελήφθη 43χρονος που έκλεβε μεταλλικά αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές

Χρησιμοποιούσε βαριοπούλα και σφυρί

Ελευσίνα: Συνελήφθη 43χρονος που έκλεβε μεταλλικά αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές

Ένας 43χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Ελευσίνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που προσπαθούσε να αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, που επελήφθη προανακριτικά.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βαριοπούλα και σφυρί, με την χρήση των οποίων προέβη στην αφαίρεση των μεταλλικών αντικειμένων της σιδηροδρομικής γραμμής.

Τα μεταλλικά αντικείμενα που απέσπασε από τις γραμμές, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Οργανισμού Συγκοινωνιών.

Επιπλέον, το όχημα με το οποίο κινούταν ο 43χρονος έφερε πλαστές πινακίδες και όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρεθεί από την περιοχή του Δημοτικού Θεάτρου τον περασμένο Μάιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.