ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα στην Πάτρα: Στο στόχαστρο των Αρχών για την υπόθεση δύο άτομα

Έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας

Εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα στην Πάτρα: Στο στόχαστρο των Αρχών για την υπόθεση δύο άτομα

Πολλαπλοί εμπρησμοί σε αυτοκίνητα έχουν καταγραφεί στην Πάτρα το τελευταίο διάστημα, ενώ στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση βρίσκονται δύο συγκεκριμένοι άνδρες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του tempo24.news, πέντε εμπρησμοί αυτοκινήτων έχουν λάβει χώρα στην πόλη, για τις οποίες η αστυνομία ερευνά δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και οι οποίοι εμπλέκονται σε εμπρησμό οχήματος που έγινε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το δημοσίευμα, οι δύο δράστες προσέγγισαν το όχημα με δίκυκλο, το οποίο στάθμευσαν πίσω από το ΙΧ-στόχο.

Αφού αποβιβάστηκαν επιχείρησαν να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος, προφανώς για να ρίξουν το εύφλεκτο υγρό, το οποίο είχαν στο εσωτερικό του. Όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν και προτίμησαν να περιλούσουν το ΙΧ εξωτερικά και στη συνέχεια προκάλεσαν ανάφλεξη και εξαφανίστηκαν με το δίκυκλο.

Οι δράστες στη διάρκεια της πράξης τους έδειχναν αποφασισμένοι, ενώ δεν είναι γνωστό αν δρούσαν για λογαριασμό τους ή είχαν λάβει εντολή από άλλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και συγκεντρώνονται και άλλα στοιχεία προκειμένου να διακριβωθούν τα στοιχεία τους, αλλά και να διαπιστωθεί αν είχαν λάβει μέρος και σε άλλους εμπρησμούς οχημάτων στην Πάτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.