ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ενδοοικογενειακή βία: «Προσπάθησε να την απωθήσει» λέει ο δικηγόρος του δημοσιογράφου που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

«Έχει δεχθεί και ο ίδιος σωματική βία» υποστηρίζει ο δικηγόρος του δημοσιογράφου

Ενδοοικογενειακή βία: «Προσπάθησε να την απωθήσει» λέει ο δικηγόρος του δημοσιογράφου που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Ο δικηγόρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφο του στο κρατικό κανάλι, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι «στεναχωρημένος για ό,τι έγινε».

Ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, δικηγόρος του κρατούμενου δημοσιογράφου μίλησε στο Live News, και είπε για την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης: «Πήραμε μια αναβολή μέχρι την Παρασκευή σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι δύο μάρτυρες κατηγορίας που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν».

«Είναι πολύ στεναχωρημένος για ό,τι έγινε. Έχει δεχθεί και ο ίδιος σωματική βία. Πάνω σε έναν καβγά έγιναν διάφορες προστριβές, ειπώθηκαν διάφορα πράγματα και μέσα σε αυτό έφυγαν κάποια χαστούκια. Αυτός προσπάθησε να την απωθήσει κι έγινε ό,τι έγινε. Έχει καταθέσει και ο ίδιος μήνυση», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε «όταν ξεκινάει η σύζυγος τον καβγά κι αρχίζει να τον χαστουκίζει τα πράγματα οξύνονται κι εκείνος απαντάει κάποια στιγμή».

«Κρυβόταν για να μην τη δούμε χτυπημένη»

Συγγενής της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, που κατήγγειλε τον σύντροφό της, δήλωσε πως η γυναίκα κρυβόταν τις πρώτες μέρες «για να μην την δούμε χτυπημένη».

Μιλώντας στο MEGA και στο LIVE News, σημείωσε πως: «Χθες η ίδια μου αποκάλυψε τι συνέβη. Ήταν χτυπημένη δύο μέρες πριν αλλά μας απέφευγε. Έμενε σε μια φίλη της προφανώς, για να μην την δούμε σε αυτή την κατάσταση.

Με τον δράστη είχαν σχέση λίγο καιρό, κάποιους μήνες. Η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είναι μαύρο χάλι. Είναι χτυπημένη στο κάτω μέρος του προσώπου, στη γνάθο.

Όλοι οι δικοί της άνθρωποι είμαστε στο πλευρό της. Πάντα συζητούσαμε για θέματα που αφορούσαν τη βία και η ίδια έκανε σχετικά ρεπορτάζ. Ποτέ δεν το περιμέναμε όλο αυτό που συνέβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό. Τον δράστη τον γνωρίζαμε από την τηλεόραση, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η βία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.