ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης: Οι δράστες απέσπασαν 16.000 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης: Οι δράστες απέσπασαν 16.000 ευρώ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου οι δύο δράστες φορούσαν ιατρικές μάσκες στο πρόσωπο και καπέλο στο κεφάλι.

Ο ένοπλος κακοποιός μπήκε πίσω από το γκισέ και ακινητοποίησε την 24χρονη υπάλληλο, ενώ ο συνεργός του φύλαγε τσίλιες στην είσοδο του καταστήματος. Ο νεαρός δράστης άρπαξε από την ταμειακή μηχανή και από ένα ντουλάπι, μέσα σε δευτερόλεπτα, 15.785 ευρώ.

Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας με το συνεργό του και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η άμεση δράση, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, αλλά οι δύο δράστες είχαν εξαφανιστεί. Την έρευνα για τον εντοπισμό τους έχει αναλάβει το τμήμα Ασφάλειας Κορδελιού-Ευόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δίδυμο των κακοποιών έχει πραγματοποιήσει και άλλες ληστείες σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.