ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Εντόπισαν 16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας σε οικόπεδο ιδιώτη!

Άμεση αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Εντόπισαν 16 μήνες μετά  το έγκλημα των Τεμπών το κοντέινερ της εμπορικής  αμαξοστοιχίας σε οικόπεδο ιδιώτη!

Δεκαέξι ολόκληρους μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών εντοπίστηκε, άγνωστο πως, το κοντέινερ που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία που  συγκρούστηκε μετωπικά με το μοιραίο Intercity στην τραγωδία των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, και το οποίο αναζητούσαν εις μάτην όλο αυτό τον καιρό οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής!

Το κοντέινερ εντοπίστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, χωρίς κανείς να γνωρίζει πως μεταφέρθηκε εκεί και πως έμεινε για 16 μήνες χωρίς κανείς να αναφέρει που βρίσκεται.

Ο εφέτης ανακριτής έδωσε μεν εντολή να μεταφερθεί το κοντέινερ με «ασφάλεια» στο Κουλούρι, στην έκταση του ΟΣΕ όπου φυλάσσονται τα τεκμήρια του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, κάτι που έγινε – σύμφωνα με την ΕΡΤ – νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά είναι άγνωστο σε επεμβάσεις έχουν γίνει στο κοντέινερ από τρίτους.

Το κοντέινερ ήταν έμφορτο όταν σημειώθηκε η τραγωδία, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα συγγενείς των θυμάτων είχαν ζητήσει να οριστούν ειδικοί μεταλλουργοί εμπειρογνώμονες ώστε να κάνουν τις σχετικές εξετάσεις.

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Ο εντοπισμένος του κοντέινερ στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε:

«16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!

Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.

Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε;

Ποιος έδωσε την εντολή;

Επιτέλους δώστε απαντήσεις!

Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη».

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως

«η σημερινή αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε σε οικόπεδο ιδιώτη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, 16 μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, εκθέτει βαρύτατα τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις.

Η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης είναι ένοχη και προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που στόχο είχαν τη συγκάλυψη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.