ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Εντοπίστηκαν 47 παράνομοι αλλοδαποί ανοιχτά της Σάμου

Στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιπολίας

Εντοπίστηκαν 47 παράνομοι αλλοδαποί ανοιχτά της Σάμου

Ανοικτά της Σάμου, στην θαλάσσια περιοχή “Στενά”, νοτιανατολικά του νησιού, εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν χθες το πρωί, 47 παράνομοι αλλοδαποί από σκάφος της FRONTEX.

Στο σημείο μετέβη Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο προέβη στην περισυλλογή σαράντα επτά (47) ατόμων (29 άνδρες, 12 γυναίκες, 3 αγόρια, 3 κορίτσια) όλοι καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μαλαγαρίου ν. Σάμου.

Στη συνέχεια παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου.

Ένας 61χρονος αλλοδαπός, εκ των ανωτέρω, αναγνωρίστηκε ως χειριστής του σκάφους και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/2014 (Υποχρεώσεις μεταφορέων), καθώς και για παράβαση του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος σε χώρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου, ενώ το εν λόγω Ι/Φ σκάφος κατασχέθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.