ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Εντοπίστηκε κρύπτη με κοκαΐνη στις φυλακές Ιωαννίνων – Πώς συνδέεται με την εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ως αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας Αλβανός έγκλειστος ο οποίος συντόνιζε την διακίνηση των ναρκωτικών

Εντοπίστηκε κρύπτη με κοκαΐνη στις φυλακές Ιωαννίνων – Πώς συνδέεται με την εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Μια κρύπτη με δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης βρέθηκε στις φυλακές Ιωαννίνων, λίγες ώρες πριν οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν τα οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διοχέτευε ναρκωτικά σε κρατούμενους και «ξέπλενε» μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κατά την διάρκεια έκτακτης έρευνας που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, το μεσημέρι της Πέμπτης, εντοπίστηκε ένα φρεάτιο αποχέτευσης στον κοινόχρηστο χώρο των λουτρών, μέσα στο οποίο βρέθηκαν αρχικά 100 “φιξάκια” κοκαΐνης συνολικού βάρους 48,1 γραμμαρίων.

Στις φυλακές κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, οι οποίοι συνέχισαν την έρευνα παρουσία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σε ένα βαθύτερο σημείο στο ίδιο φρεάτιο, βρέθηκαν άλλα 68 “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 31,89 γραμμαρίων. Τα συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων ναρκωτικά κατασχέθηκαν και η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει ποιοι τα τοποθέτησαν στο φρεάτιο και για ποιους προορίζονταν.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ο υποδιευθυντής των φυλακών, δύο διοικητικοί και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ένας κρατούμενος και η σύντροφος ενός βαρυποινίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας Αλβανός έγκλειστος ο οποίος συντόνιζε την διακίνηση των ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.