
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκαν επεισόδια στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα επί της οδού Κωλέττη, ανάμεσα σε αστυνομικούς και σε ομάδα αγνώστων.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι εκτόξευσαν μπουκάλια σε ομάδα αστυνομικών που πραγματοποιούσε περιπολία επί της οδού Κωλλέτη με τους αστυνομικούς να απαντούν κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκείμενου να τους απομακρύνουν.
Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί της Ομάδας Δράσης, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους και στη συνέχεια προχώρησαν σε 10 προσαγωγές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.