ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Γιατί μεταφέρουν στις φυλακές Κορυδαλλού την 38χρονη μετά την προφυλάκισή της

Θα κρατηθεί στην ίδια πτέρυγα με την Πισπιρίγκου, τη μητέρα της 12χρονης και την Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Γιατί μεταφέρουν στις φυλακές Κορυδαλλού την 38χρονη μετά την προφυλάκισή της

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί η 38χρονη που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου συζύγους της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αν και η αρχική απόφασή ήταν η 38χρονη να κρατηθεί στις φυλακές Νεάπολης στο Λασίθι, οι αρχές έκριναν ότι αυτό θα ήταν επικίνδυνο λόγω της εντοπιότητας και υπό το φόβο κάποιας πράξης αντεκδίκησης.

Έτσι, πλέον, εκτιμάται ότι από την ασφάλεια του Ηρακλείου, όπου κρατείται μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, θα μεταφερθεί στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί αναμένεται αρχικά να οδηγηθεί στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, στα πλαίσια των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην πτέρυγα στην οποία κρατούνται, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα της 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό και η καταδικασμένη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Έφη Κακαράντζουλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντωμεταξύ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και ο κοινος προαυλισμος της Ρούλας Πισπιριγκου με την προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.