ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Με εγκαύματα β΄ βαθμού ο αστυνομικός – Στην Αντιτρομοκρατική η έρευνα

Εξετάζεται αν οι δράστες έδωσαν ραντεβού σε παρκάκι κοντά στο σημείο της επίθεσης

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Με εγκαύματα β΄ βαθμού ο αστυνομικός – Στην Αντιτρομοκρατική η έρευνα

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν αναλάβει τις έρευνες για την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου.

Όπως διαπιστώθηκε, στο σημείο εντοπίστηκαν πέντε μπουκάλια, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως και οι μολότοφ ήταν αντίστοιχου αριθμού.

Οι αρμόδιες πηγές αναφέρουν πως οι δράστες ήταν από 5 έως και 7 άτομα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι οι δράστες κατέβηκαν από κάποιο αυτοκίνητο που πέρασε από το σημείο πριν την επίθεση, ωστόσο φαίνεται πως τελικά κινήθηκαν πεζή, ακριβώς πίσω από το εν λόγω όχημα.

Με εγκαύματα β΄ βαθμού νοσηλεύεται ο αστυνομικός

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι. Συγκεκριμένα, φέρει εγκαύματα β΄ βαθμού, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό. Από την επίθεση πήρε φωτιά ένα περιπολικό.

Εξετάζεται αν οι δράστες έδωσαν ραντεβού σε παρκάκι κοντά στο σημείο της επίθεσης

Εξετάζεται, παράλληλα, το ενδεχόμενο οι δράστες να έδωσαν ραντεβού πριν από την επίθεση, σε κοντινό παρκάκι, το οποίο απέχει περίπου 30 μέτρα από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου. Αυτό που αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι εκτιμάται πως οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή θα βοηθήσουν ώστε να χαρτογραφηθεί το δρομολόγιο των δραστών, με βασικό στόχο την ταυτοποίησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο λόγος της επίθεσης, και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται και κάποια προκήρυξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.