ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έριξαν φόλες κοντά στο καταφύγιο του φιλοζωικού Συλλόγου «Νοιάζομαι» στα Κρέστενα

Ο σύλλογος έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία

Έριξαν φόλες κοντά στο καταφύγιο του φιλοζωικού Συλλόγου «Νοιάζομαι» στα Κρέστενα

Μια μακροσκελή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, στην οποία καταγγέλλει το κρετινισμό ορισμένων άμυαλων που σκόρπισαν φόλες για να εξοντώσουν αδέσποτα ζώα, κοντά στις δομές, προχώρησε ο φιλοζωικός σύλλογος «Νοιάζομαι».

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, έχει ήδη γίνει καταγγελία στην αστυνομία, ενώ παράλληλα, οι αρχές αναζητούν τους δράστες.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ενημερωθήκαμε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κρεστένων και Περιχώρων ότι κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ρίξει φόλες ακριβώς δίπλα στο καταφύγιο μας.

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στην αστυνομία και αναζητούνται οι δράστες.

Να ευχαριστήσουμε θερμά το αστυνομικό τμήμα Κρεστένων που έστειλε άμεσα περιπολικό και συγκέντρωσε τις δηλητηριασμένες τροφές.

Οι αστυνομικοί μας υποσχέθηκαν ότι θα πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες καθημερινά.

Προσέξτε τα ζώα σας. Μην τα αφήνετε να κυκλοφορούν μόνα τους και στην βόλτα πάντα λουρί για να έχετε έλεγχο του τι μυρίζει και να προλάβετε να το τραβήξετε πριν βάλει κάτι που δεν πρέπει στο στόμα του.

Αν γνωρίζετε τους δράστες σας παρακαλούμε καλέστε το αστυνομικό τμήμα Κρεστένων ή εμάς έστω και ανώνυμα. Αν δείτε κάποιον να ρίχνει φόλες ή αντιληφθείτε κάτι περίεργο μην διστάσετε να καλέσετε το 100.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ρίψη δηλητηρίων είναι πλέον κακούργημα και τιμωρείται με σύλληψη, αυτόφωρο, και επιφέρει ποινή κάθειρξης έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή έως 50.000 ευρώ, ενώ παράλληλα, επιφέρει και διοικητική κύρωση, δηλαδή πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ ανά ζώο και περιστατικό.

Επιτέλους μιλήστε! Η αδιαφορία είναι συνενοχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.