ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ερύμανθος: Απειλούσε τη σύζυγό του με όπλο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία μετά από απόπειρα βιασμού

Ερύμανθος: Απειλούσε τη σύζυγό του με όπλο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Μια γυναίκα με τα παιδιά της βίωσε εφιαλτικές στιγμές από τον σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στην περιοχή του Ερυμάνθου στην Αχαΐα.

Η γυναίκα δεν άντεξε άλλο και χθες το βράδυ βρήκε τη δύναμη και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι νωρίτερα αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει με απειλές να υποστεί άσεμνες πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της.

Την απείλησε με πιστόλι

Επίσης όπως κατήγγειλε η γυναίκα στο παρελθόν ο κατηγορούμενος την απειλούσε και με πιστόλι, ακόμη και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο πιστόλια κρότου λάμψης, ένα περίστροφο κρότου λάμψης, μία θήκη περιστρόφου, μία φυσιγγιοθήκη με τριάντα θήκες φυσιγγίων και δύο φυσίγγια, έξι βολίδες άσφαιρες για αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της θα μεταφερθούν σε ασφαλή τοποθεσία και παραγγέλθηκε σε κοινωνική υπηρεσία η διενέργεια αυτοψίας για τις συνθήκες διαβίωσης της παθούσας και των τέκνων της.

Άλλα τρία επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας στη δυτική Ελλάδα

Συνολικά χθες από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της. Επίσης χθες τα ξημερώματα συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η ανήλικη (15χρονη) κόρη του, για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της, με τη χρήση ενός σιδερένιου εργαλείου – τύπου άλεν.

Στον Πύργο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοχή του Πύργου συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, για απόπειρα άσκησης σωματικής βίας σε βάρος της. Επίσης κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος πριν ένα μήνα της είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.