ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική οδός: Ληστεία σε χώρο στάθμευσης – Σχεδόν 280.000 ευρώ η λεία

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη

Εθνική οδός: Ληστεία σε χώρο στάθμευσης – Σχεδόν 280.000 ευρώ η λεία

Το απόγευμα της Πέμπτης (9.3.2023) σημειώθηκε ληστεία με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού προς Θεσσαλονίκη  με την λεία των δραστών να φτάνει σχεδόν τις 280.000 ευρώ.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα όταν ένα ζευγάρι μαζί με τον 30χρονο γιο τους που οδηγούσε το αυτοκίνητο, έκαναν μία στάση στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

Ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και κατάφερε να αποσπάσει τσάντα που περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ακριβά ρολόγια, μανικετόκουμπα και αντικείμενα συνολικής αξίας 250.000 ευρώ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως βγήκε από το όχημα και επιτέθηκε στον δράστη προκειμένου να πάρει πίσω τα προσωπικά τους αντικείμενα, χωρίς να τα καταφέρει καθώς ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη – πιθανώς Ρομά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.