ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εθνική οδός: Συνελήφθη 88χρονος που οδηγούσε ανάποδα

Ανάποδα οδηγούσε, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, περίπου στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας

Εθνική οδός: Συνελήφθη 88χρονος που οδηγούσε ανάποδα

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδησεογραφικού site, οι κάμερες ασφαλείας της «Κεντρικής Οδού» έπιασαν οδηγό να κινείται αντίθετα στην εθνική και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το όχημα με οδηγό ηλικιωμένο 88 ετών κινούνταν ανάποδα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη για περίπου 5 χιλιόμετρα.

Κάποια στιγμή φαίνεται ότι ο οδηγός αντιλήφθηκε το λάθος του και μπήκε στο σωστό ρεύμα όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Συνελήφθη με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.