ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έβρος: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Τούρκος που παρέσυρε τον 57χρονο στο τελωνείο των Κήπων

Η αρχική κατηγορία απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση

Έβρος: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Τούρκος που παρέσυρε τον 57χρονο στο τελωνείο των Κήπων

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος Τούρκος, ο οποίος στις 7 Ιουλίου, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 57χρονο κάτοικο Γεμιστής του Δήμου Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα τον θάνατό του μετά από τριήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Ο 33χρονος συνελήφθη μετά το συμβάν, την περασμένη Παρασκευή, και την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία απολογίας για σήμερα το πρωί.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του και τη μετατροπή της αρχικής κατηγορίας- απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκιση του κατηγορουμένου στο κατάστημα κράτησης της Κομοτηνής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε και η νεκροψία-νεκροτομή στον 57χρονο που κατέληξε χθες κατά τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, από την οποία φέρεται να επιβεβαιώνεται ότι ο θάνατός του ήταν απόρροια βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης με μεγάλο βαθμό αιμορραγίας, που προκλήθηκε από την παράσυρσή του από το όχημα του 33χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.