ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έβρος: Σε νέα επέμβαση ο συνοριοφύλακας που τραυματίστηκε από τουρκικά πυρά

Για την αφαίρεση της σφαίρας

Έβρος: Σε νέα επέμβαση  ο συνοριοφύλακας που τραυματίστηκε από τουρκικά πυρά

Σε νέα επέμβαση θα χρειαστεί να υποβληθεί ο συνοριοφύλακας που δέχθηκε σφαίρα στο Σουφλί στον Έβρο, από άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Ο 56χρονος συνοριοφύλακας στον Έβρο υποβλήθηκε σε εγχείρηση το βράδυ του Σαββάτου (20/07/2024), ωστόσο θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.Και αυτό γιατί δεν αφαιρέθηκε η σφαίρα που τον χτύπησε καθώς  υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (20/07/2024) στον Έβρο όταν ο συνοριοφύλακας με ακόμη τρεις συναδέλφους του εκτελούσε υπηρεσία με όχημα, από το οποίο είχαν αποβιβαστεί, καθώς είχαν διαπιστώσει πως υπήρχε κινητικότητα από την απέναντι πλευρά, λαθρομεταναστών.

Μάλιστα άκουσαν πυροβολισμούς, δίχως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είναι σε θέση να πουν αριθμό, ενώ μια σφαίρα τραυμάτισε τον συνοριοφύλακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για καλή του τύχη, οι συνάδελφοί του δεν πανικοβλήθηκαν, τον έβαλαν στο όχημα και τον μετέφεραν στο Σουφλί όπου με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο και χειρουργήθηκε άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.