ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Εύβοια: Άγρια συμπλοκή σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος για ένα… γκολ!

Όλα ξεκίνησαν όταν η γηπεδούχος ομάδας ισοφάρισε την αναμέτρηση στο 94ο λεπτό

Εύβοια: Άγρια συμπλοκή σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος για ένα… γκολ!

Το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) σημειώθηκε άγρια συμπλοκή σε χωριό στην Εύβοια, μετά τη λήξη αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΡΤ, νεαροί συνεπλάκησαν στο χωριό Μακρυκάπα, στην Εύβοια, μετά τον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας και του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδος, με τον καυγά να ξεκινάει για ένα γκολ.

Από τη συμπλοκή των νεαρών δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου, όταν η γηπεδούχος ομάδας ισοφάρισε την αναμέτρηση στο 94ο λεπτό.

Το γκολ φέρεται να προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία λογομαχία εντός γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, η συμπλοκή μεταφέρθηκε στο κέντρο του χωριού, με τους κατοίκους του χωριού να παρεμβαίνουν και να ηρεμούν τα πνεύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.