ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φαίη Ζαφειράκου: «Ήταν απλά μια μικρή παρεξήγηση – Έκαναν την τρίχα τριχιά»

«Δεν είναι τα πράματα όπως παρουσιάστηκαν και δεν ξέρω το λόγο που έγινε αυτό»

Φαίη Ζαφειράκου: «Ήταν απλά μια μικρή παρεξήγηση – Έκαναν την τρίχα τριχιά»

Η Φαίη Ζαφειράκου κατά τη διάρκεια δηλώσεών της μετά τα δημοσιεύματα ότι ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο, τόνισε πως «ήταν απλά μια μικρή παρεξήγηση. Έκαναν την τρίχα τριχιά».

Η 38χρονη κάνει λόγο για μια παρεξήγηση που δεν πήρε διαστάσεις και έναν τσακωμό ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που λύθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα χωρίς ο 57χρονος να επιθυμεί να δώσει συνέχεια.

Όπως ανέφερε μιλώντας σε ιστοσελίδα:

«Ήταν απλά μια μικρή παρεξήγηση. Δεν έγινε τίποτα άλλο. Υπήρξε ένας τσακωμός και το λύσαμε άμεσα. Υπάρχει και μια φωτογραφία που ανέβασε ο Α. και τα εξηγεί όλα αυτά.

Δεν είναι τα πράματα όπως παρουσιάστηκαν και δεν ξέρω το λόγο που έγινε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν ένας ανθρώπινος τσακωμός. Πήγαμε μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα, το λύσαμε και φύγαμε. Μια παρεξήγηση που τέλειωσε εκεί. Μάλλον έκαναν την τρίχα τριχιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.