ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Φιλιατρά: Συνελήφθη 46χρονος Αλβανός που ξυλοκόπησε με λοστό την 25χρονη σύντροφό του

Τη χτύπησε σε όλο το σώμα της, στα χέρια και στα πόδια, προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Φιλιατρά: Συνελήφθη 46χρονος Αλβανός που ξυλοκόπησε με λοστό την 25χρονη σύντροφό του

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, έναν 46χρονο Αλβανό, ο οποίος ξυλοκόπησε με σιδερένιο λοστό μήκους 95 εκατοστών, την 25χρονη σύντροφό του.

Η 25χρονη κοπέλα αρχικά δέχθηκε της απειλές του κακοποιητή της, ωστόσο εκείνος δεν έμεινε μόνο στα λόγια.

Στη συνέχεια τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπό της, ενώ άρπαξε και έναν σιδερένιο λοστό και τη χτύπησε σε όλο το σώμα της, στα χέρια και στα πόδια, προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 46χρονο, ενώ η κοπέλα διακομίσθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η κακοποιημένη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του 46χρονου, ενώ οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν για τα δικαιώματά της και τις επιλογές που είχε, με την ίδια να δηλώνει μόνο ότι θα μείνει στο σπίτι του πατέρα της.

Από την έρευνα εντοπίστηκε και ο σιδερένιος λοστός, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.