ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φιλοθέη: Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή – «Οι νεαροί προέρχονται από τις ίδιες περιοχές» λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Κοντά στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και μια μεταλλική σωλήνας

Φιλοθέη: Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή – «Οι νεαροί προέρχονται από τις ίδιες περιοχές» λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Μία άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών καταγράφηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Φιλοθέης.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα στην οδό Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου, όπου 10 περίπου άτομα που επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα επιτέθηκαν σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, σπάζοντας τα τζάμια και χτυπώντας τους επιβαίνοντες.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας 20χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει πήδηξε από ένα ψηλό τοίχο και τραυματίστηκε, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετά από αναζητήσεις εντόπισαν ένα όχημα με δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό και προχώρησαν στην προσαγωγή τους, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε σύλληψη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ένα 30χρονο και έναν 23χρονο.

Παράλληλα, κοντά στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και μια μεταλλική σωλήνας.

Μιλώντας και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου διευκρίνισε ότι η συμπλοκή δεν ξεκίνησε για οπαδικούς λόγους, φαίνεται ότι η παρουσία της μιας ομάδας ατόμων ενόχλησε την άλλη.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 18-20 ετών που ήταν κάτοικοι της περιοχής, σημείωσε και πρόσθεσε ότι έχουν γίνει δύο προσαγωγές και σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες.

Νωρίτερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κ. Δημογλίδου είχε ξεκαθαρίσει ότι τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.