ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Φλώρινα: Μαζική δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα σε ξενοδοχείο – Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ 48χρονος

Στο νοσοκομείο και η γυναίκα του

Φλώρινα: Μαζική δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα σε ξενοδοχείο – Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ 48χρονος

Δεκατέσσερα άτομα λιποθύμησαν μέσα σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα. 

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ένας 48χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας, ενώ σύμφωνα με τον διοικητή της ΜΕΘ του νοσοκομείου η κατάσταση του άτυχου 48χρονου κρίνεται σοβαρή και πρόκειται να εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η γυναίκα του, σε επίσης σοβαρή κατάσταση ωστόσο δεν κρίνεται αναγκαία η διασωλήνωση της στην ΜΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν μετά την δηλητηρίαση από την διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα συνολικά 14 άτομα, εκ των οποίων κάποιοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας, ενώ οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.