ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φολέγανδρος: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα γνωστός ιδιοκτήτης ξενοδοχείων

Αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία είχαν μετατραπεί σε βραχνά για τον ίδιο

Φολέγανδρος: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα γνωστός ιδιοκτήτης ξενοδοχείων

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Φολέγανδρο, καθώς ο επιχειρηματίας Ι.Τ., που ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείων στο νησί, αυτοκτόνησε με μια καραμπίνα μέσα στο γραφείο του.

Αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα βρέθηκαν συνεργάτες του που άκουσαν τον κρότο από τον πυροβολισμό κι έτρεξαν έντρομοι στο γραφείο, για να τον εντοπίσουν χτυπημένο, σε λίμνη αίματος.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παράλληλα προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ήταν ήδη αργά, αφού ο ξενοδόχος είχε ξεψυχήσει ακαριαία, βυθίζοντας στον θρήνο τους δικούς του ανθρώπους.

Πρόκειται για έναν άνδρα ιδιαίτερα γνωστό για την προσφορά του στον τουρισμό της Φολεγάνδρου και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Κάτοικοι κι επιχειρηματίες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που γνώριζαν και εκτιμούσαν για την επαγγελματική του πορεία οδηγήθηκε σε αυτή τη σοκαριστική απόφαση.

Οι Αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα, με σκοπό να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας και τους λόγους που ώθησαν τον ξενοδόχο στο απονενοημένο διάβημα.

Για τον λόγο αυτό συγκεντρώνουν μαρτυρίες από άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ι.Τ. αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία είχαν μετατραπεί σε βραχνά για τον ίδιο.

Οι επιχειρηματικές του κινήσεις και τα «ανοίγματα» στις επιχειρήσεις που διατηρούσε είχαν δημιουργήσει σημαντική οικονομική πίεση, από την οποία φαίνεται ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Άγχος, υπέρογκα χρέη και ανασφάλεια φαίνεται πως συνέθεταν την καθημερινότητά του, γεγονός που δεν κατάφερε να διαχειριστεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγικές φιγούρες αποτελούν αυτές τις δύσκολες ώρες τα μέλη της οικογένειάς του, που βρίσκονται σε βαθιά θλίψη και προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.