ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Φωτιά στην Ύδρα: Ποινική δίωξη σε βάρος των 8 από το Καζακστάν για ηθική αυτουργία σε εμπρησμό

Η υπόθεση λαμβάνει πρωτοφανείς διαστάσεις αναφορικά με τους χειρισμούς που έγιναν από την πρώτη ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά

Φωτιά στην Ύδρα: Ποινική δίωξη σε βάρος των 8 από το Καζακστάν για ηθική αυτουργία σε εμπρησμό

Η εισαγγελία του Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε εμπρησμό, σε βάρος των οκτώ ενηλίκων της παρέας από το Καζακστάν που επέβαινε στη θαλαμηγό Περσεφόνη.

Η παρέα που αφέθηκε να επιστρέψει στο Καζακστάν χωρίς καν να κληθεί να δώσει καταθέσεις, αποτελείται από ολιγάρχες της χώρας και μέλη των οικογενειών τους.

Ήδη για την υπόθεση διώκονται ποινικά τα μέλη του πληρώματος και κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους πλοίαρχος και υποπλοίαρχος.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι η παρέα από το Καζακστάν βρισκόταν στην παραλία την ώρα που ξέσπασε η φωτιά αλλά και του εντοπισμού υπολειμμάτων από κροτίδες στη διάρκεια αυτοψίας που έγινε μόλις χθες στην παραλία του Αγίου Νικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση λαμβάνει πρωτοφανείς διαστάσεις αναφορικά με τους χειρισμούς που έγιναν από την πρώτη ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά. Ήδη, οι χειρισμοί τόσο από το Λιμενικό, όσο και από την Πυροσβεστική αποτελούν αντικείμενο έρευνας από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας, ενώ οι αποκαλύψεις προκαλούν σοβαρές απορίες και ερωτήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.