ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 68χρονος παππούς ασελγούσε στην 4χρονη εγγονή του

Στο σπίτι του 68χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία έγινε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικός υπολογιστής

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 68χρονος παππούς ασελγούσε στην 4χρονη εγγονή του

Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφερε στο «φως» υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου.

Όπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το voria.gr, ένας 68χρονος που είχε αναλάβει τη φύλαξη της 4χρονης εγγονής του όταν οι γονείς της απουσίαζαν στην εργασία τους, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις από τον περασμένο Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο.

Στο σπίτι του 68χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία έγινε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.