ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Φρίκη στην Εύβοια: Πατριός έβρισκε ευκαιρία όταν έφευγε η μητέρα της από το σπίτι και ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων

Φρίκη στην Εύβοια: Πατριός έβρισκε ευκαιρία όταν έφευγε η μητέρα της από το σπίτι και ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Χειροπέδες σε έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του της οποίας ήταν πατριός, πέρασαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα η φρικτή κακοποίηση της ανήλικης έλαβε χώρα στην Εύβοια με τον άνδρα να εκμεταλλεύεται την απουσία της συζύγου του προκειμένου κατά διαστήματα να της επιτίθεται σεξουαλικά και να ασελγεί σε αυτήν.

Οι κακοποιήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες έλαβαν χώρα από 30-06-2022 έως 24-12-2022 και ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο – Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, ήτοι από 24- 12-2022 έως 16-05-2023.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 30ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.