ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Φρίκη στο Παλαιό Ψυχικό: Άνδρας πυροβολεί με αεροβόλο από το μπαλκόνι του γάτες

Τελευταία του θύμα έπεσε ένα γατάκι που λέγεται «Μελίνης», το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Φρίκη στο Παλαιό Ψυχικό: Άνδρας πυροβολεί με αεροβόλο από το μπαλκόνι του γάτες

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» για έναν άνδρα ο οποίος πυροβολεί γάτες από το μπαλκόνι του με αεροβόλο στο Παλαιό Ψυχικό.

Τελευταία του θύμα έπεσε ένα γατάκι που λέγεται «Μελίνης», το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος γάτος δέχθηκε βλήματα από αεροβόλο και στη συνέχεια σύρθηκε σε έναν κήπο όπου εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής σοβαρά τραυματισμένος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τουλάχιστον 4 είναι οι παρόμοιες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στην περιοχή.

Η θλιβερή είδηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Αντιδήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού, αρμόδιου για αδέσποτα ζώα & ζώα συντροφιάς, Γιάννη Δελακουρίδη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (25/6) μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη σοκαριστική κτηνωδία.

«Προσπαθούμε να βρούμε έστω και μία μαρτυρία, έστω και έναν άνθρωπο που να μπορεί να δώσει μια πληροφορία στην αστυνομία ώστε να μπορούσε να βρούμε τον δράστη», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Δελακουρίδης.

«Δυστυχώς κατάφερε ένα πολύ άσχημο τραύμα στον γάτο που πυροβόλησε», είπε και πρόσθεσε:

«Ειδοποιηθήκαμε και για παλαιότερα περιστατικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος κυκλοφορεί στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού μεταξύ Πασχαλιάς, Ανθέων και Αμαρυλλίδος».

«Δυστυχώς μένει σίγουρα στην πόλη μας» εξέφρασε με βεβαιότητα ο αντιδήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες για οποιαδήποτε πληροφορία υποπέσει στην αντίληψή τους.

Γιάννης Δελακουρίδης: Η κακοποίηση ζώων στην πόλη μας δεν έχει καμία θέση και δεν θα γίνει ανεκτή

Σύμφωνα με τον κ. Δελακουρίδη, το γατάκι υπέστη παράλυση από τη μέση και κάτω.

«Μετά από πολύωρες επεμβάσεις φιλοξενείται σε κλινική και παρακολουθείται», σημείωσε σε ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κακοποίηση ζώων στην πόλη μας δεν έχει καμία θέση και δεν θα γίνει ανεκτή», διαμήνυσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.