ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Φθιώτιδα: Άγριο επεισόδιο στις Ράχες – Ξυλοδαρμός και απειλές με κατσαβίδι και καραμπίνα

Αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής από δύο περιστατικά ξυλοδαρμού

Φθιώτιδα: Άγριο επεισόδιο στις Ράχες – Ξυλοδαρμός και απειλές με κατσαβίδι και καραμπίνα

Δύο περιστατικά ξυλοδαρμού σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το πρώτο περιστατικό έγινε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν υπήρξε συμπλοκή νεαρών ατόμων σε γνωστό παραλιακό μπαρ της περιοχής. Ο καβγάς φέρεται να ξεκίνησε από προσωπικές διαφορές δυο νεαρών που ήρθαν στα χέρια, όμως στη συνέχεια ο τσακωμός πήρε διαστάσεις και ενεπλάκησαν αρκετά άτομα που ήρθαν για ενισχύσεις της μιας ή της άλλης πλευράς.

Γονιός που έπεσε πάνω στον καβγά πηγαίνοντας να πάρει την κόρη του είπε: «Μπορεί να ήταν και δεκαπέντε άτομα που δερνόντουσαν μεταξύ τους. Μπουνιές, κλωτσιές, ακόμα και με σκαμπό χτυπούσε ο ένας τον άλλο. Κάποια από αυτά ήταν ανήλικα και μεθυσμένα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν πάει άλλο…» 

Ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε με ανοιγμένο κεφάλι στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του έγιναν ράμματα και πήρε εξιτήριο.

Το δεύτερο περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από τον φούρνο της παραλίας, όπου καταλήγουν οι περισσότεροι νέοι μετά την διασκέδαση για να πάρουν κάτι για να φάνε.

Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο LamiaReport, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής ήταν μεθυσμένος και είχε τέρμα ανοιχτή τη μουσική του αυτοκινήτου, σηκώνοντας στο πόδι όλη τη γειτονιά.

Όταν πήγε κάποιος και του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική, του επιτέθηκε. Ο άνδρας που του έκανε παρατήρηση για τη μουσική αμυνόμενος τον χτύπησε και έπεσε κάτω. Ένας φίλος του τον σήκωσε και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, εκείνος όμως επανήλθε με ένα κατσαβίδι προσπαθώντας πάλι να του επιτεθεί. Τότε μπήκαν στη μέση άλλοι παρευρισκόμενοι που τον γνώριζαν και τον απώθησαν βάζοντάς τον πάλι στο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι τελείωσε το επεισόδιο, ο μεθυσμένος με το αυτοκίνητο επέστρεψε αυτή τη φορά κρατώντας μια καραμπίνα και φωνάζοντας «πού είναι να τον σκοτώσω», ψάχνοντας τον άνδρα που του έκανε την παρατήρηση και τον χτύπησε.

Οι παρευρισκόμενοι και οι γείτονες σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να του πάρουν το όπλο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα έφτασε στο σημείο και η Αστυνομία η οποία είχε ενημερωθεί για το επεισόδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί του πήραν το όπλο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.