ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Φθιώτιδα: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε 44χρονος πατέρας ενός παιδιού

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει το ΑΤ Καμένων Βούρλων

Φθιώτιδα: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε 44χρονος πατέρας ενός παιδιού

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε σήμερα (25/6) το μεσημέρι, ένας 44χρονος, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Lamia Report, πρόκειται για έναν άνδρα με οικογένεια, ο οποίος μάλιστα είχε ένα παιδί μικρής ηλικίας.

Τον 44χρονο αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι της τελευταίες ώρες, όταν σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά τους. Έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, ο άνδρας εντοπίστηκε τελικά απαγχονισμένος σε ένα δέντρο, σε μια απόμερη δασική περιοχή στα Καμένα Βούρλα.

Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι πίσω από αυτή την πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει το ΑΤ Καμένων Βούρλων, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.